Recent Articles

Со Фамилија Тангови ќе учиме како до внатрешна смиреност преку танц

Фамилија Тангови е група на млади луѓе, вљубеници во аргентинското танго, кои мотивирани од волшепствата на овој танц, со многу ентузијазам ја шират својата голема страст.

Read Article →

Паралелен свет – пеколот зад дебелите ѕидови на животинските фарми

„Човек кој убил едно животно се нарекува монструм, а човек кој убил илјадници животни се нарекува фармер (сточар).“ Од самото свое раѓање фармските животни се осудени на живот поминат во […]

Read Article →

Магнус Фитнес на ВегеФест со анти-стрес вежби

Магнус фитнес центарот е единствениот најсовремен фитнес центар наменет исклучиво за понежниот пол. Располага со голем број на најсовремени фитнес и кардио- справи, како и аеробни тренинзи: кик- фит, аеробик, […]

Read Article →