Магнус Фитнес на ВегеФест со анти-стрес вежби

magnus3
Магнус фитнес центарот е единствениот најсовремен фитнес центар наменет исклучиво за понежниот пол. Располага со голем број на најсовремени фитнес и кардио- справи, како и аеробни тренинзи: кик- фит, аеробик, пилатес и аеро-кик, кои ќе ви помогнат да го претворите секојдневниот стрес во енергичен и здрав животен стил.magnus

За дополнително релаксирање ви нудиме сауна која ја препорачуваме во комбинација со тренинзите, а комплексот располага и со најновиот megasun солариум.

magnus4

Во Магнус фитнес центарот има и катче за релаксација каде можете да се освежите и да добиете бесплатни стручни совети за правилно вежбање, соодветна исхрана и додатоци во исхраната, се со цел да ги добиете резултатите кон кои се стремите.magnus1

На Скопје ВегеФест 2013 ќе ви претставиме комбинација од вежбите со кои ние се справуваме со стресниот живот во денешницата.

Повелете!

MAGNUS финес центар
ул. Огњан Прица бр.1
072/ 222-222
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s