Скопје ВегеФест 2013 – 5 Дневен ВЕГАН Предизвик

veganpredizvik

Можете ли да бидете Веган!? Време е да се обидете. Веганскиот начин на живот е етички, пацифистички и мирен и здрав за вас ама и за Планетата.

Сакаме да се обидете 5 (пет) дена да јадете само Веган храна и да ни ги сликате вашите дневни оброци. Пратете ни ги фотографиите од вашето дневно Веган мени и под секоја фотографија ставете и опис на оброкот, а ние ќе ги наградиме најупорните.

Тројцата најупорни кои ќе покажат дека е лесно да си Веган, ќе добијат по едно пакетче производи од MAMA’s, компанија која произведува македонски традиционални производи како ајвар, малиџано и сл.

Натпреварот започнува денес на 15.10.2013 во 12:00 на пладне и завршува во недела на 20.10.2013 во 12:00 на пладне, а наградите ќе бидат доделени во недела на ВегеФест.

Веган за Животните!
Веган за Планетата!
Веган за Себе!

ПРИКЛУЧИ СЕ НА ВЕГАН ПРЕДИЗВИКОТ!

2 responses to “Скопје ВегеФест 2013 – 5 Дневен ВЕГАН Предизвик

  1. Bi trebalo vakvite nastani da imaat pogolema mediumska reklama od bremenosta na Gavazova ili deka Severina zaboravila da oblece gaki. Doznav na krajot, a e prekrasen nastan za promocija i edukacija na losite naviki vo ishranata koi se povazni od koga i da bilo porano.

    • Ти благодариме Зоки. Ние испративме Покана за настанот до сите медиуми. За жал за интервју ни се јавија само од Радио Скопје и 24 Вести, а настанот комплетно медиумски го покрија Радио Моф, karas4training.com и Излез. До нив огромно благодарам!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s