Со Фамилија Тангови ќе учиме како до внатрешна смиреност преку танц

Фамилија Тангови е група на млади луѓе, вљубеници во аргентинското танго, кои мотивирани од волшепствата на овој танц, со многу ентузијазам ја шират својата голема страст.

Read Article →

Психологијата зад „месото“ и апсурдите на „личниот избор“

„Основната алатка за манипулација на реалноста е манипулацијата на зборовите. Ако можете да го контролирате значењето на зборовите, можете да ги контролирате луѓето кои ги употребуваат овие зборови“ – Филип […]

Read Article →